Ομπαμεγιάνγκ: «Η Άρσεναλ έχει τα… κλειδιά για την παραμονή μου»

Ομπαμεγιάνγκ: «Η Άρσεναλ έχει τα… κλειδιά για την παραμονή μου»

Προβληματισμένος εμφανίζεται για το μέλλον του, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να στέλνει μήνυμα στην Άρσεναλ.

To συμβόλαιο του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό της Άρσεναλ να εμφανίζεται προβληματισμένος για το μέλλον του.

Ο 30χρονος φορ, ο οποίος έχει 32 συμμετοχές και 20 γκολ την εφετινή σεζόν με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», στέλνει μήνυμα στην διοίκηση της αγγλικής ομάδας. Ο Ομπαμεγιάνγκ πέταξε το… μπαλάκι στην Άρσεναλ, όσον αφορά για το μέλλον του, τονίζοντας πως δεν έχει λάβει κάποια πρόταση ανανέωσης.

«Δεν έχω λάβει το τελευταίο διάστημα κάποια πρόταση ανανέωσης. Είχαμε κάποιες επαφές, αλλά μήνες πριν και ξέρουν καλά γιατί μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Εκείνοι έχουν τα κλειδιά για την παραμονή μου. Είναι στο χέρι τους να κάνουν αυτό που πρέπει και μετά θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Είναι μια κομβική στιγμή στην καριέρα μου και θέλω να είμαι ειλικρινής, η απόφασή μου θα είναι δύσκολη. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Ίσως πρόκειται για την πιο σημαντική απόφαση στην καριέρα μου», τόνισε ο Γκαμπονέζος φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ