Δεν ξεχνάει το συμβάν με τον Μουρίνιο η Καρνέιρο

Δεν ξεχνάει το συμβάν με τον Μουρίνιο η Καρνέιρο

Η πρώην γιατρός της Τσέλσι, είχε απολυθεί από την αγγλική ομάδα, λόγω του Special One, με την ίδια να δηλώνει πως την πονάει ακόμα αυτό που έγινε με τον Μουρίνιο.

Το καλοκαίρι του 2015, η Τσέλσι αντιμετώπιζε την Σουόνσι, με την γιατρό της ομάδας, Εύα Καρνέιρο να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο Αζάρ.

Η ομάδα του Λονδίνου, έπαιζε σε εκείνο το σημείο με 10 παίκτες, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εξοργίζεται με την γιατρό της Τσέλσι και την ίδια να απολύεται από τον σύλλογο έξι εβδομάδες αργότερα. Με δηλώσεις της, η Καρνέιρο τόνισε πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την φραστική επίθεση από τον Special One, αλλά και την απόλυση της από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε μια φράση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. ‘Ας μην θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά την σιγή των φίλων μας’. Είναι κάτι που εξακολουθεί να με πονάει. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να παταχθεί ο ρατσισμός, το μπούλινγκ και να υπάρχει σεβασμός στο ιατρικό επιτελείο. Είναι αναγκαία η αλλαγή στην κουλτούρα για να αλλάξουν και τα πράγματα που είναι λάθος», τόνισε η 46χρονη γιατρός προσθέτοντας:

«Είναι αδύνατο να ξεπεράσω κάτι που έζησα πάνω από έναν χρόνο στη ζωή μου και να μην επηρεαστώ από αυτό. Δεν αφήνω όμως τον εαυτό μου να αποθαρρυνθεί. Θα πρέπει να ομολογήσω πως χρειάζομαι ξεκούραση, να απολαύσω την δουλειά μου και να εργαστώ ξανά ως γιατρός χωρίς τις παρενέργειες που υπάρχουν όσο βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Ήμουν σε όλες τις εφημερίδες όλων των χωρών για μεγάλο διάστημα και δεν ένιωθα άνετα με αυτό. Συγκεκριμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο μου συμπεριφέρονταν σαν να είχα κάνει κάτι λάθος, όμως έκανα απλά την δουλειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ