Τότεναμ: Επιστρέφει μετά από 6 μήνες ο Κέιν

Τότεναμ: Επιστρέφει μετά από 6 μήνες ο Κέιν

Μετά από απουσία 6 μηνών ο στράικερ της Τότεναμ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα ξεκινήσει βασικός στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πανέτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στην αυριανή (19/06) αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Χάρι Κέιν.

Μετά από απουσία 6 μηνών ο στράικερ της Τότεναμ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και σύμφωνα με τον προπονητή του, Ζοζέ Μουρίνιο, θα αποτελέσει μία από τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα εναντίον των «μπέμπηδων», στο πρώτο ματς των δύο ομάδων μετά από 3 μήνες και το lockdown που είχε επιφέρει (και) στο ποδόσφαιρο η πανδημία του κορονοϊού.

Επίσης, ο Σον Χέουνγκ-μιν κι ο Μούσα Σισοκό, οι οποίοι όπως ο Κέιν είχαν τεθεί «εκτός μάχης» λόγω σοβαρών τραυματισμών όταν διακόπηκε η Premier League, τον περασμένο Μάρτιο, είναι επίσης έτοιμοι να ενισχύσουν τους «πετεινούς» στο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους.»

Τα νέα αποτελούν μία μεγάλη ώθηση για την Τότεναμ, καθώς προσπαθεί να «αναπτερώσει» τις ελπίδες της για πρόκριση στο Champions League, έχοντας υποχωρήσει στην 8η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την 5η Γιουνάιτεντ και 7 από την 4η της κατάταξης, Τσέλσι.

Ο Κέιν υπέστη ρήξη στον ιγνιακό τένοντα την 1η Ιανουαρίου, ενώ ο Σον υπέστη κάταγμα στον ώμο εναντίον της Άστον Βίλα τον περασμένο Φεβρουάριο. Τέλος, ο μέσος των Λονδρέζων, Σισοκό, χειρουργήθηκε στο δεξί γόνατο τον Ιανουάριο.

«Αυτοί που είχαν χειρουργηθεί, ο Κέιν, ο Σον και ο Σισοκό, έχουν αποθεραπευθεί πλήρως και είναι πανέτοιμοι να παίξουν» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος απέναντι στην ομάδα που απολύθηκε την περασμένη περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ