Άστον Βίλα-Τσέλσι 1-2

Άστον Βίλα-Τσέλσι 1-2

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Βίλα και φαίνεται πως... αγκαλιάζει το σεντόνι.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο 2 λεπτά ήταν αρκετά για την Τσέλσι για να πετύχει την μεγάλη ανατροπή στο Βίλα Παρκ. Η Άστον Βίλα φιλοξένησε την Τσέλσι για την 30η αγωνιστική της Premier League, με το σύνολο του  Φρανκ Λάμπαρντ να φεύγει με το τρίποντο (1-2).

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν… άλμα για το Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς βρίσκονται στην 4η θέση με 51 βαθμούς στο +5 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη, η Βίλα ζορίζεται αρκετά, καθώς παρέμεινε στην προτελευταία θέση και θα πρέπει να βρει σύντομα θετικά αποτελέσματα, αν δεν θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της Championship.

Στο 44ο λεπτό, ευτύχησε να προηγηθεί η Άστον Βίλα, με τον Χάους να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι «μπλε» του Λονδίνου δεν πτοήθηκαν από αυτό το τέρμα και έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκηνικού μέσα σε 2 λεπτά. Στο 61′ ο Πούλισιτς ισοφάρισε, με τον Ζιρού να γράφει το τελικό 1-2 με πανέμορφο σουτ.

ΒΙΛΑ: Νίλαντ, Χάουζ, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ, Λουίζ, ΜακΓκίν (87’ Ζότα), Χουριχέιν (69’ Νακαμπά), Ελ Γκαζί (69’ Τρεζεγκέ), Ντέιβις (57’ Σαμάτα), Γκρίλις

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Καντέ, Λόφτους Τσικ (55’ Πούλισικ), Κόβασιτς (55’ Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν (90’ Τζέιμς), Μάουντ, Ζιρού (80’ Έιμπραχαμ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ