Λίβερπουλ: Pasillo από τους επόμενους αντιπάλους

Λίβερπουλ: Pasillo από τους επόμενους αντιπάλους

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ αναμένεται να πάρει το χειροκρότημα από επόμενους αντιπάλους της, μεταξύ των οποίων Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι.

Η Λίβερπουλ είναι μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας από το βράδυ της Πέμπτης (25/06), μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι. Σύμφωνα με την «Sky Sports», λοιπόν, αναμένεται να χειροκροτηθεί από τους αντιπάλους της στα επόμενα παιχνίδια.

Αυτό είναι το «pasillo», γνωστό ως ο διάδρομος των πρωταθλητών. Συγκεκριμένα, οι παίχτες της πρωταθλήτριας ομάδας περνάνε ανάμεσα από ένα διάδρομο που έχουν δημιουργήσει οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας και δέχονται τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Φυσικά, αυτή η διαδικασία θεωρούταν δεδομένη, μετά τις δηλώσεις προπονητών και παιχτών, οι οποίοι παραδεχόντουσαν την ανωτερότητα του συλλόγου του Κλοπ

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι αυτό θα τηρηθεί τόσο από την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» όσο και από τις Άρσεναλ και Τσέλσι. Με τους «πολίτες», μάλιστα, η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική, την Πέμπτη (02/07).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ