Γκουντογάν : «Μπορεί να πετύχει τα πάντα ο Σανέ»

Γκουντογάν : «Μπορεί να πετύχει τα πάντα ο Σανέ»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιρόι Σανέ, λέγοντας πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι πολύ καλός και μπορεί να πετύχει τα πάντα

Ο Ιλκάι Γκουντογάν αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι και συμπατριώτη του Λιρόι Σάνε, λέγοντας ότι ο Γερμανός έχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, αρκεί να μείνει συγκεντρωμένος στο να γίνεται όλο και καλύτερος
Ο εξτρέμ των μπλε του Μάντσεστερ μέχρι τώρα, έχει συμβάλει στην εξαιρετική φετινή πορεία των πολιτών με έξι γκολ και εννέα ασίστ σε 20 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.
«Είναι πολύ καλός. Δεν πιστεύω ότι έχει φτάσει ακόμα στο καλύτερό του σημείο και αυτό είναι θετικό. Θεωρώ ενδιαφέροντα τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ως τώρα, έχοντας και γκολ και ασίστ», εξήγησε ο Γκουντογάν.
«Εχει εξελιχθεί πλέον σε πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς, με την ταχύτητα και τον ρυθμό του. Μπορείς να του δώσεις την μπάλα και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνει κάτι καλό. Αν μείνει συγκεντρωμένος στο να γίνεται όλο και καλύτερος, μπορεί να πετύχει τα πάντα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ