Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο κορυφαίος προπονητής παγκοσμίως»

Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο κορυφαίος προπονητής παγκοσμίως»

Ο Γερμανός τεχνικός αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Premier League, μίλησε στη Bild, για την φετινή μεγάλη επίτευξη, για την πορεία της Λίβερπουλ αλλά και για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου.

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι με την ταμπέλα του κορυφαίου προπονητή στον κόσμο. Ξέρω όμως ότι όλο το τεχνικό τιμ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Νομίζω πάντως ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραμένει ο κορυφαίος προπονητής παγκοσμίως. Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι πήραμε πολλές σωστές αποφάσεις με τους συνεργάτες μου. Αν έχω κάποιο ταλέντο, είναι ότι μπορώ να φέρω εκπληκτικούς ανθρώπους κοντά. Για παράδειγμα, όλοι οι συνεργάτες μου είναι απίστευτοι!

Είναι επίσης σημαντικό ότι στη Λίβερπουλ παραμείναμε ενωμένοι και βελτιωθήκαμε. Στη Ντόρτμουντ αυτό δε συνέβη, καθώς έφυγαν πολλοί παίκτες από την ομάδα. Εδώ αυτό δεν συνέβη και πλέον έχουμε μια σταθερά καλή ομάδα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο. Αυτό πιστεύω ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ