Ανανέωσε με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Χέντερσον (vid)

Ανανέωσε με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Χέντερσον (vid)

Ο Ντιν Χέντερσον θα παραμείνει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Την παραμονή του Ντιν Χέντερσον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ανακοίνωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το συμβόλαιο του 23χρονου τερματοφύλακα έληγε στις 30 Ιουνίου, αλλά οι «λεπίδες» ανακοίνωσαν ότι θα παραμείνει στο «Μπράμαλ Λέιν» μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Χέντερσον αγωνίζεται στη Σέφιλντ από το 2018 υπό τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκτοτε έχει αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας στη συνεχή εξέλιξη της Σέφιλντ.

Την πρώτη του χρονιά (αγωνιζόμενος στην Τσάμπιονσιπ) κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο της Σέφιλντ στην Πρέμιερ Λιγκ. Και φέτος, όμως, ο νεαρός τερματοφύλακας αποτελεί παίκτη-κλειδί στην πορεία της ομάδας του. Έχει κρατήσει 11 φορές ανέπαφη την εστία του στο πρωτάθλημα και βοήθησε τις «λεπίδες» να εξασφαλίσουν την παραμονή από νωρίς.

Η ομάδα του Κρίς Γουάιλντερ όχι μόνο κατάφερε να μείνει στην κορυφαία κατηγορία, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση με 45 βαθμούς και «κρυφοκοιτάζει» τις ευρωπαϊκές θέσεις, καθώς απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση.

Πάντως, ο Χέντερσον θα είναι δύσκολο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο «Μπράμαλ Λέιν», καθώς οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες από τους «Κόκκινους Διαβόλους», οι οποίοι αναμένεται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επεμβάσεις του φέτος στο πρωτάθλημα:

Παράλληλα, η ομάδα από το Σέφιλντ ανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων των Λέον Κλαρκ, Τζακ Ρόντγουελ, Κίερον Φρίμαν και Φιλ Γιαγκέλκα μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ