Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μέχρι 50 εκατ. λίρες για Σάντσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μέχρι 50 εκατ. λίρες για Σάντσο

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι 50 εκατ. λίρες για τον Τζέισον Σάντσο.

Η επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει τον Τζέισον Σάντσο είναι γνωστή. Οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο σύμφωνα με το Sky Sports, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει παραπάνω από 50 εκατ. λίρες για τον παίκτη.

Βέβαια, οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Σάντσο στην Bundesliga με τους Βεστφαλούς έχουν αυξήσει τις μετοχές του 20άχρονου, με την γερμανική ομάδα να αξιώνει 100 εκατ. λίρες για να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους της ποδοσφαιριστές. Ο Σάντσο έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των Τσέλσι και Λίβερπουλ, ενώ ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ