Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 5-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 5-2

Πετώντας φωτιές επιθετικά και με το ένα γκολ να είναι καλύτερο από το άλλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-2 την Μπόρνμουθ και πάτησε τετράδα. Δύο γκολ ο Γκρίνγουντ κι από ένα οι Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Μπρούνο Φερνάντες για τους «κόκκινους διαβόλους».

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την επανέναρξη του πρωταθλήματος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την Μπόρνμουθ, γύρισε το ματς από το ημίχρονο κι έφτασε τελικά σε μια άνετη νίκη (τρίτη σερί) με το χορταστικό 5-2. Στην τέταρτη θέση πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» που προσπέρασαν την Τσέλσι με ματς παραπάνω, παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Μπόρνμουθ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 16′ χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Στάνισλας ο οποίος αφού έκανε εκπληκτική ποδιά στον Μαγκουάιρ, νίκησε από πλάγια θέση τον Ντε Χέα για το 0-1. Η Γιουνάιτεντ όμως δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες και έφτασε γρήγορα στην ανατροπή.

Αρχικά ισοφάρισε με σουτ του Γκρίνγουντ σε 1-1 στο 29′ και πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 2-1 χάρη σε πέναλτι του Ράσφορντ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Γιουνάιτεντ έφτασε και σε τρίτο γκολ με απίθανο πλασέ του Μαρσιάλ έξω από την περιοχή.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπόρνμουθ μπήκε και πάλι στο ματς. Ο Μπαϊγί που μόλις είχε περάσει στο ματς, έκανε χέρι σε μια φάση όπου στην εξέλιξή της η Μπόρνμουθ έχασε διπλή ευκαιρία με δοκάρι, το VAR γύρισε τη φάση πίσω και έτσι με πέναλτι του Κινγκ η Μπόρνμουθ μείωσε σε 3-2.

Στο 54′ με ακόμη μία γκολάρα έγινε το 4-2, όταν ο Γκρίνγουντ έπιασε ένα εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στο απέναντι παράθυρο του Ράμστνεϊλ. Η ομάδα του Σόλσκιερ δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες και στο 59′ έκανε και το 5-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες. Έξι λεπτά μετά, ο Ράσφορντ πέτυχε κι άλλο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και μέχρι το τέλος του ματς, οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουαν-Μπισάκα, Λίντελοφ (46’Μπαϊγί), Μαγκουάιρ, Σο, Μάτιτς (67’Φρεντ), Πογκμπά, Γκρίνγουντ (75’Τζέιμς), Φερνάντες, Ράσφορντ (80’Μάτα), Μαρσιάλ (80’Ιγκάλο).

Μπόρνμουθ: Ράμστνεϊλ, Ρίκο, Κέλι, Άκε, Σμιθ (77’Στέισι), Μπρουκς (46’Ντανζουμά), Λέρμα, Λ.Κούκ (70’Γκόσλινγκ), Στάνισλας (67’Γουίλσον), Σολάνκε (67’Μπίλινγκ), Κινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ