Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο «Turf Moor» με σκορ 1-1.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Turf Moor» και βάζουν δύσκολα στον εαυτό τους όσον αφορά την έξοδό τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Η μεν Σέφιλντ με τον ΜακΜπέρνι να σουτάρει χαμηλά στη δεξιά γωνία, αλλά τον γκολκίπερ Πόουπ να αποκρούει, ενώ η δε Μπέρνλι απάντησε με σουτ του Βίντρα από πολύ καλή θέση. Έτσι, σε ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο φάσεις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του Ταρκόφσκι στο 43ο λεπτό.

Το δεύτερο μέρος, άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, ωστόσο το γκολ το βρήκαν αργά από τον Τζον Έγκαν στο 80ο λεπτό. Πλέον, τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο βαθμοί, με την Σέφιλντ να βρίσκεται στην όγδοη θέση με 48 βαθμούς και τη Μπέρνλι στην ένατη με 46.

Μπέρνλι: Πόουπ, Τέιλορ, Ταρκόφσκι, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Γουέστγουντ, Πίτερς, Ροντρίγκες, Βίντρα (69′ Γουντ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάσαμ (75′ Ρόντγουελ), Έγκαν, Ρόμπινσον (55′ Ο’Κόνελ), Μπάλντοκ, Στίβενς, Νόργουντ (54′ Σαρπ), Όζμπορν, Μπεργκ, ΜακΜπέρνι (71′ Μουσέτ), ΜακΓκόλντρικ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ