Τότεναμ – Έβερτον 1-0

Τότεναμ – Έβερτον 1-0

Η Τότεναμ νίκησε 1-0 την Έβερτον, ωστόσο την παράσταση έκλεψε το «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ του Σον και του Γιορίς.

Ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης έμεινε η Τότεναμ, η οποία νίκησε με 1-0 την Έβερτον για την 33η αγωνιστική της Premier League. Οι «Πετεινοί» επέστρεψαν στις επιτυχίες και βρίσκονται στην 8η θέση με 48 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Αντσελότι έμεινε 11η, με 44 πόντους.

Η ομάδα του Μουρίνιο πήρε το σημαντικό τρίποντο, αλλά το κλίμα στην ομάδα δεν μοιάζει και το καλύτερο. Στην ανάπαυλα ο Σον πήγε να… πιαστεί στα χέρια με τον Γιορίς, επιβεβαιώνοντας την ωραία… ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Τότεναμ.

Το γκολ για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 24’, όταν ο Λαμέλα έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Κιν και κατέληξε στα δίχτυα του Πίκφορντ για το 1-0.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Οριέ, Σισοκό, Ντάιερ, Γουίνκς, Λο Σέλσο (90+2’ Φερτόνχεν), Λούκας Μόουρα (82’ Λαμέλα), Σον (78’ Μπερχβάιν), Κέιν

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κιν, Χολγκέιτ (36’ Μίνα), Κόουλμαν (77’ Σιντιμπέ), Ντιν, Σίγκουρντσον (68’ Μπερνάρντ), Ντέιβις (77’ Κεν), Ιβόμπι (46’ Γκόρντον), Γκόμες, Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ