Φαν Ντάικ : Ο λόγος που δεν χρησιμοποιεί το επώνυμό του στη φανέλα

Φαν Ντάικ : Ο λόγος που δεν χρησιμοποιεί το επώνυμό του στη φανέλα

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν χρησιμοποιεί το επώνυμό του στο πίσω μέρος της φανέλας του.

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, φέρει μόνο το μικρό του όνομα στο πίσω μέρος της φανέλας και όχι το επώνυμό του. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές απορίες στους φίλους των κόκκινων και γενικά στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Ο λόγος που ο Ολλανδός αμυντικός της Λίβερπουλ έχει επιλέξει να μην χρησιμοποιεί το επίθετό του στη φανέλα, είναι οικογενειακός. Για την ακρίβεια, η αιτία είναι ότι ο πατέρας του είχε χωρίσει με τη μητέρα του όταν ο Φαν Ντάικ ήταν σε μικρή ηλικία. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο θείος του Φαν Ντάικ. Ο παίκτης των κόκκινων δεν συγχώρεσε ποτέ στον πατέρα του ότι άφησε τη μητέρα του απροστάτευτη με τρία παιδιά με αποτέλεσμα να μην μιλιέται καθόλου μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο θείος του Φαν Ντάικ δήλωσε το εξής: «Ο πατέρας του χώρισε με τη μητέρα του, με την οποία είχε κάνει τρία παιδιά και ο Βίρτζιλ ήταν πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσει. Δεν βγάζεις το όνομα του πατέρα σου από τη φανέλα χωρίς λόγο και αιτία και ο Βίρτζιλ με αυτόν τον τρόπο ξεκαθάρισε το πώς νιώθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ