Τότεναμ : Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών ο Ντάιερ (pic, vid)

Τότεναμ : Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών ο Ντάιερ (pic, vid)

Ο Έρικ Ντάιερ θα απουσιάσει από τους επόμενους τέσσερις αγώνες της Τότεναμ... πληρώνοντας ακριβά τον τσακωμό του στην εξέδρα τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Έρικ Ντάιερ τον περασμένο Μάρτιο, πριν δηλαδή την διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω κορωνοϊού, συνεπλάκη σε έναν καβγά. Συγκεκριμένα, στον αγώνα του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Νόριτς, ο μέσος της Τότεναμ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έτρεξε στη κερκίδα για να καυγαδίσει με έναν οπαδό.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αποκλείστηκε στα πέναλτι από τα «καναρίνια» στις 4/3 στο γήπεδό της και ο αδερφός του Ντάιερ έμπλεξε σε λεκτική διαμάχη με οπαδό. Ο ποδοσφαιριστής το αντιλήφθηκε κι αμέσως έτρεξε και ανέβηκε στην εξέδρα για να υπερασπιστεί την οικογένειά του. Για το γεγονός αυτό, ο 26χρονος αμυντικός μέσος σύμφωνα με την απόφαση που έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (8/7) δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ζοσέ Μουρίνιο για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές και θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 40.000 λιρών.

Οι αγώνες που χάνει ο Ντάιερ είναι κόντρα στις Μπόρνμουθ, Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Λέστερ και θα παίξει μόνο στον τελευταίο του πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ