Ξέσπασε σε δημοσιογράφο ο Φαν Χάαλ – «Δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο»

Ξέσπασε σε δημοσιογράφο ο Φαν Χάαλ – «Δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εκνευρίστηκε όταν ένας δημοσιογράφος του είπε ότι παίζει πολύ αμυντικά με την Εθνική Ολλανδίας, με τον Ολλανδό να του απαντά πως δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ διάγει την τρίτη του περίοδο στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Φρανκ Ντε Μπουρ.

Παρά τα 70 του χρόνια, ο Φαν Χάαλ παραμένει ενεργός και έτοιμος να απαντήσει σε κάθε πρόκληση. Αυτό το κατάλαβε καλά και ο Βάλεντιν Ντρίεσεν, με τον Ολλανδό δημοσιογράφο να τρώει την κατσάδα από τον ομοσπονδιακό προπονητή, σε μια αντιπαράθεση που είχαν αναφορικά με το τρόπο παιχνιδιού των «Οράνιε».

Η Ολλανδία ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Νορβηγία του Χάαλαντ, με τον Φαν Χάαλ να χρησιμοποιεί το 5-3-2, σχήμα που τον έστειλε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε σχετικά πριν το παιχνίδι με την Τουρκία, αναφέροντας στον προπονητή των «οράνιε» πως έχει αφομιώσει μια αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι της Εθνικής.

Τότε ήρθε και το ξέσπασμα του Φαν Χααλ: «Δεν έχεις καθόλου ιδέα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είσαι απλώς δημοσιογράφος. Θέλεις να εφαρμόσεις το όραμά σου, αλλά δεν έχεις ιδέα στο ποδόσφαιρο. Έχεις ένα όραμα για την εφημερίδα, φανταστικό. Τράβηξες την προσοχή και μπράβο σου. Αλλά με το 5-3-2 ή το 5-2-3 μπορείς να επιτεθείς απίστευτα καλά. Η Τσέλσι το δείχνει κάθε φορά, με διαφορετικούς σχηματισμούς. Και βγάζω το καπέλο μου στον Τόμα Τούχελ, γιατί μπήκε στα μισά της τελευταία σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ