Τα έβαλε με την Εθνική Αργεντινής ο Τίτε

Τα έβαλε με την Εθνική Αργεντινής ο Τίτε

Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με την Αργεντινή.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα της Βραζιλίας με το Περού ο προπονητής της Σελεσάο, Τίτε, μίλησε για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Σάο Πάολο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ομάδας του και της Αργεντινής.

Ο αγώνας διακόπηκε μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξή του λόγω της παρέμβασης της εθνικής υπηρεσίας υγείας (Anvisa) και της ομοσπονδιακής αστυνομίας, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν στη σύνθεσή τους τέσσερις ποδοσφαιριστές από αγγλικούς συλλόγους κι ως εκ τούτου δεν είχαν υποβληθεί στους κανόνες καραντίνας που ισχύουν στη Βραζιλία για όσους φτάνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η σωστή απόφαση είναι ο σεβασμός των νόμων, η υγεία των ανθρώπων είναι πρώτη. Ο αθλητισμός είναι σίγουρα σημαντικός, αλλά στην κλίμακα προτεραιότητας της ζωής είναι η υγεία που βρίσκεται στην κορυφή, καθώς και οι νόμοι», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Βραζιλιάνου εκλέκτορα.

Ο τεχνικός των «βερντεόρο» συνέχισε λέγοντας ότι «θα ήθελα να παιχθεί ο αγώνας, αλλά η Anvisa και το υπουργείο Υγείας έπραξαν σωστά, γιατί οι νόμοι πρέπει να τηρούνται και το ποδόσφαιρο δεν προηγείται: πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες επειδή εδώ διακυβεύεται η ζωή των ανθρώπων».

«Υπάρχουν εξαιρέσεις; Δεν θέλω να ξέρω, ξέρω τι έρχεται πρώτο, είναι η υγεία και ότι υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι που εργάζονται. Και όταν υπάρχουν η υγεία και το εμβόλιο, στη συνέχεια υπάρχει επίσης εργασία και αξιοπρέπεια. Αλλά, παρακάμπτοντας τους νόμους και κοροϊδεύοντάς τους, αυτό δεν υπάρχει», πρόσθεσε ο Τίτε.

Για να καταλήξει: «Δεν μπορώ και δεν θέλω να κρίνω, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι οι νόμοι δεν υπάρχουν. Να σέβεστε μια οντότητα, ένα έθνος, ένα λαό και μια Εθνική ομάδα. Ηρεμία! Και σεβασμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ