Αμφίβολος για τα ματς της Νορβηγίας ο Χάαλαντ

Αμφίβολος για τα ματς της Νορβηγίας ο Χάαλαντ

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και η συμμετοχή του στα παιχνίδια της Νορβηγίας με Τουρκία και Μαυροβούνιο είναι αμφίβολη.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ θα απουσιάσει και από την αυριανή (2/10) αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Αουγκσμπουργκ για την Bundesliga, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Νορβηγός επιθετικός ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό, εξαιτίας του οποίου έχασε την ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Γκλάντμπαχ, αλλά και το ματς του Champions League με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 1-0.

Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή καθιστά αμφίβολη την ενσωμάτωσή του στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας, ενόψει των αγώνων με Τουρκία και Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Οπως δήλωσε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε, ο Χάαλαντ δοκίμασε να προπονηθεί σήμερα, αλλά αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και σταμάτησε.

Απών από τον αυριανό αγώνα της Μπορούσια θα είναι και ο τιμωρημένος Νταχούντ, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Εμρέ Τσαν, που ήταν εκτός δράσης από τον Αύγουστο λόγω τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ