Θρίαμβος για την Αργεντινή (3-0), «κόλλησαν» στο μηδέν Βραζιλία και Κολομβία (0-0)

Θρίαμβος για την Αργεντινή (3-0), «κόλλησαν» στο μηδέν Βραζιλία και Κολομβία (0-0)

Η Αργεντινή ήταν σαφώς ανώτερη της Ορουγουάης και επικράτησε με το επιβλητικό 3-0, ενώ η Βραζιλία είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κολομβία.

Έκανε… πάρτι η Αργεντινή! Μπορεί θεωρητικά να ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής, όμως στο γήπεδο η «αλμπισελέστε» έκανε ότι ήθελε και έφτασε με σχετική άνεση στο εμφατικό 3-0.

Η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκει δίχτυα, δίχως να το… θέλει. Συγκεκριμένα, πάσαρε προς την μικρή περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από ένα μπέρδεμα των Μουσλέρα και Ντε Πολ.

Στο 44ο λεπτό ο Ντε Πολ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με την Αργεντινή να έχει σχεδόν «κλειδώσει» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Λαουτάρο έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 61ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Από εκεί και πέρα, Βραζιλία και Κολομβία ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στην Μπαρανγκίλα, σε ένα παιχνίδι που η «Σελεσάο» ήταν πολύ καλύτερη, αλλά όχι αποτελεσματική.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Αργεντινή – Ουρουγουάη 3-0

Κολομβία – Βραζιλία 0-0

Χιλή – Παραγουάη 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ