Απρόοπτο με Σταφυλίδη, πριν τον «τελικό» με την Σουηδία!

Απρόοπτο με Σταφυλίδη, πριν τον «τελικό» με την Σουηδία!

Ο Ελληνας μπακ τέθηκε νοκ-άουτ από το αποψινό παιχνίδι με την Σουηδία, καθώς λίγο πριν την αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς ένιωσε αδιαθεσία και έμεινε στο ξενοδοχείο.

Νοκ-άουτ από το αποψινό παιχνίδι με την Σουηδία (21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ τέθηκε ο Κώστας Σταφυλίδης.

Ο αριστερός μπακ της γαλανόλευκης λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τους Σκανδιναβούς, που θα κρίνει εν πολλοίς τη δεύτερη θέση στον όμιλο, ένιωσε αδιαθεσία και αποφασίστηκε να μείνει στο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής. Ο Κώστας Σταφυλίδης είχε πονόλαιμο και μετά τις συζητήσεις που είχε με τον Τζον Φαν Σιπ και τους ανθρώπους της Εθνικής, αποφασίστηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο, με την απουσία του 27χρονου να ανατρέπει τα πλάνα του Ολλανδού προπονητή.

Η 11άδα της Εθνικής

Ο Τζον Φαν Σιπ στο αποψινό παιχνίδι με την Σουηδία παρατάσσει την Εθνική με 3-5-2, έχοντας τον Βλαχοδήμο στο τέρμα και τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Γιαννούλη στα στόπερ. Οι Ανδρούτσος και Τσιμίκας θα είναι στις δύο πλευρές και οι Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας στον άξονα. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Μασούρας και Παυλίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ