Περίπατος για την Πορτογαλία (5-0) – «Γκέλαρε» η Αγγλία με την Ουγγαρία (1-1)

Περίπατος για την Πορτογαλία (5-0) – «Γκέλαρε» η Αγγλία με την Ουγγαρία (1-1)

Τα αποτελέσματα από τη βραδιά των Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Άλλη μια βραδιά των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022, έφτασε στο τέλος της, με την Πορτογαλία να διαλύει το Λουξεμβούργο, επικρατώντας με σκορ 5-0, την Αγγλία να «γκελάρει» απέναντι στην Ουγγαρία (1-1), ενώ διεκόπη προσωρινά η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Πολωνία έπειτα από ρίψη αντικειμένων μετά το 0-1 των Πολωνών.

Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν εκρηκτικά την αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο αφού βρίσκονταν ήδη μπροστά με σκορ 3-0, απλοποιώντας έτσι τα πράγματα ενόψει της συνέχειας. Το σκορ άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 8′, για να έρθει ο ίδιος πέντε λεπτά αργότερα, ξανά από την άσπρη βούλα να κάνει το 2-0. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης (18′), ο Μπρούνο Φερνάντες έγραψε το 3-0. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Παλίνια στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρονάλντο ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ για το 5-0 στο 87′.

Στο «Γουέμπλεϊ» οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ουγγαρίας, μένοντας ισόπαλοι με σκορ 1-1, και δίνοντας την ευκαιρία στους Πολωνούς να πλησιάσουν στη βαθμολογία. Το σκορ άνοιξαν οι Μαγυάροι στο 24′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλαϊ, για  να έρθει ο Στόουνς στο 37′ και να φέρει το ματς στα ίσα. Όσο κι αν προσπάθησαν τα «τρία λιοντάρια» για την ανατροπή δεν τα κατάφεραν, μένοντας στην ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Καζακστάν-Φινλανδία 0-2
Αλβανία-Πολωνία 0-1
Βουλγαρία-B.Ιρλανδία 2-1
Δανία-Αυστρία 1-0
Αγγλία-Ουγγαρία 1-1
Νησιά Φερόε-Σκωτία 0-1
Ισραήλ-Μολδαβία 2-1
Κόσοβο-Γεωργία 1-2
Λιθουανία-Ελβετία 0-4
Πορτογαλία-Λουξεμβούργο 5-0
Σαν Μαρίνο-Ανδόρρα 0-3
Σερβία-Αζερμπαϊτζάν 3-1
Σουηδία-Ελλάδα 2-0
Ουκρανία-Βοσνία 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ