Έτσι θα παραταχθεί η Ισπανία στο ΟΑΚΑ

Έτσι θα παραταχθεί η Ισπανία στο ΟΑΚΑ

Ποιους ετοιμάζει ο Λουίς Ενρίκε για το παιχνίδι με την Ελλάδα; Οι επιστροφές και οι εκπλήξεις.

Αντίστροφα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ισπανία (11/11) μετράει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη «Φούριας Ρόχα» σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με do or die για τους Ισπανούς οι οποίοι χρειάζονται το «τρίποντο» για να μην μπλέξουν, την ώρα που η εθνική μας θα «παίξει» το τελευταίο της χαρτί.

Και όπως αναμενόταν, ο Λουίς Ενρίκε θα παρατάξει την ομάδα του με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του. Στο τέρμα ο Ουνάι Σιμόν έχει ήδη «κλειδώσει» τη θέση του. Παρά την πολύ καλή σεζόν που διανύει ο Ντε Χέα, ο Βάσκος τερματοφύλακας της Μπιλμπάο είναι ο… φύλακας άγγελος του Ενρίκε.

Μπροστά του, φαίνεται πως θα ξεκινήσουν οι Αϊμερίκ Λαπόρτ και Πάου Τόρες, με τον στόπερ της Βιγιαρεάλ να εκμεταλλεύεται έτσι την απουσία του Έρικ Γκαρθία που τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ζόρντι Άλμπα φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ στα δεξιά αναμένεται να επιστρέψει ο Ντάνι Καρβαχάλ που κερδίζει πόντους απέναντι στον Αθπιλικουέτα.

Στη μεσαία γραμμή είναι το θέμα αυτή τη στιγμή για τον Λουίς Ενρίκε, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει «κλειδώσει» τις δύο από τις τρεις θέσεις του άξονα. Μπουσκέτς και Κόκε φέρεται να έχουν πάρει ήδη τις φανέλες τους, με την τελευταία θέση να «παίζεται» ανάμεσα σε Γκάβι και Σολέρ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα εντυπωσίασε στο Nations League, ωστόσο ο μέσος της Βαλένθια έχει περισσότερο το γκολ και αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ένα βήμα πιο… μπροστά για τη θέση της ενδεκάδας.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψεουν οι Ντάνι Όλμο και Αλβάρο Μοράτα που είχαν μείνει εκτός από το Nations League λόγω τραυματισμών, ενώ η τελευταία θέση αναμένεται να «παιχτεί» ανάμεσα σε Φορνάλνς και Σαράμπια, με τον ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ να είναι το φαβορί.

Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Τόρες, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Σολέρ, Όλμο, Μοράτα, Σαράμπια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ