Μάνταλος – «Τα δώσαμε όλα, αλλά ήμασταν άτυχοι – Το όνειρο τελειώνει εδώ»

Μάνταλος – «Τα δώσαμε όλα, αλλά ήμασταν άτυχοι – Το όνειρο τελειώνει εδώ»

Απογοητευμένος δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ισπανία

Εξανεμίστηκαν μέχρι και οι τελευταίες ελπίδες που είχε η Εθνική μας ομάδα για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ και θα τερματίσει οριστικά στην 3η θέση του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα που έφερε η Εθνική μας. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τόνισε σε δηλώσεις του πως με ομάδες όπως η Ισπανία δεν αρκεί μόνο να δίνεις τα πάντα, αλλά να έχεις και την τύχη με το πλευρό σου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φάση του πέναλτι που έκρινε την έκβαση του ματς.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάνταλος:

«Μόνο απογοητευμένοι πρέπει να νιώθουμε. Τα δώσαμε όλα. Με τέτοιες ομάδες δεν αρκεί να δίνεις τα πάντα, χρειάζεται να έχεις και την τύχη μαζί σου. Νομίζω δεν την είχαμε, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, δεν έχω τι να πω. Είμαστε απογοητευμένοι, το όνειρο τελειώνει εδώ»

Για το πέναλτι:

«Δεν την έχω δει, απλά από τις συζητήσεις που ακούω από τους προπονητές λένε πως είναι και δεν είναι. Δεν μπορώ να έχω άποψη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ