Ντε Λαούρεντις – «Ο Ζορζίνιο δεν είναι ο ιδανικός εκτελεστής για πέναλτι, θα ήταν καλύτερα αν το χτυπούσε ο Ινσίνιε»

Ντε Λαούρεντις – «Ο Ζορζίνιο δεν είναι ο ιδανικός εκτελεστής για πέναλτι, θα ήταν καλύτερα αν το χτυπούσε ο Ινσίνιε»

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξέφρασε την άποψη μετά το χαμένο του Ζορζίνιο με την Ελβετία, πως ο μέσος της Τσέλσι δεν είναι ο ιδανικός εκτελεστής για τα πέναλτι, τονίζοντας πως θα ήταν προτιμότερο να το είχε εκτελέσει ο Ινσίνιε.

Ο Ζορζίνιο ήταν ο μεγάλος άτυχος για την «σκουάντρα τζούρα» απέναντι στην Ελβετία, καθώς δεν μπόρεσε να στείλει τους Ιταλούς την πρωταθλήτριας Ευρώπης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, περιπλέκωντας και άλλο τα πράγματα στον 3ο όμιλο.

Ο Ιταλός μέσος της Τσέλσι είχε χρυσή ευκαιρία να σκοράρει στο 90′ από τα 11 μέτρα, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε πέρασε αρκετά μέτρα ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Ζόμερ.

Αυτή ήτα ήταν το τρίτο χαμένο πέναλτι του Ζορζίνιο σε ισάριθμες εκτελέσεις, που έχει αναλάβει στην εθνική Ιταλίας. Έτσι ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι Ντε Λαούρεντις βρήκε την ευκαιρία να πετάξει τα καρφιά του προς το πρόσωπο του μέσου της Τσέλσι.

«Λυπάμαι που πάντα ζητούν από εκείνους που δεν είναι κλασικοί εκτελεστές να χτυπήσουν τα πέναλτι. Εάν θα είχε αναλάβει την εκτέλεση Ινσίνιε σε περίπτωση που είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο;

Ίσως να ήταν καλύτερα αν το χτυπούσε ο Ινσίνιε», τόνισε ο πρόεδρος της  τον επιθετικό και αρχηγό των παρτενοπέι, που ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά παραχώρησε τη θέση του στο 79ο λεπτό στον Ρασπαντόρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ