Χαρακίρι η Νορβηγία κόντρα στη Λετονία, δώρο στην Τουρκία

Χαρακίρι η Νορβηγία κόντρα στη Λετονία, δώρο στην Τουρκία

Η Τουρκία ήταν καταιγιστική στην αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ, καθώς επικράτησε με 6-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 της Νορβηγίας με τη Λετονία, ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση.

Η Νορβηγία κόλλησε στο μηδέν απέναντι στην Λετονία και η Τουρκία διέλυσε το Γιβραλτάρ με 6-0. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 18 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους Ολλανδούς, οι οποίοι σήμερα με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Οι Τούρκοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Κερέμ Ακτούρκογλου στο 11ο λεπτό, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Η Τουρκία συνέχισε να απειλεί και σκόραρε άλλα δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με σκόρερ τον επιθετικό της Λιλ Ντερβίσογλου. Στο δεύτερο μέρος δεν σταμάτησαν οι παίκτες του Στέφαν Καντζ, δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και τελείωσαν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Αρχικά ο Ντεμιράλ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 65ο λεπτό, τη σκυτάλη πήρε ο Ντουρσούν ο οποίος έκανε το 5-0, με τον Μουλντούρ να διαμορφώνει το τελικό σκορ (6-0) στο 84ο λεπτό.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Νορβηγοί πάλεψαν να πετύχουν το χρυσό γκολ της νίκης, ωστόσο δεν κατάφεραν. Στο 80’ ο Ελγιουνουσί άνοιξε το σκορ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τη Νορβηγία να πέφτει θύμα τεράστιας έκπληξης. Έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η Τουρκία πλεονεκτεί της Νορβηγίας στην ισοβαθμία, καθώς το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων, με τους Τούρκους να έχουν ένα γκολ παραπάνω. Επόμενο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση και ύστερα ακολουθούν τα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ