Εθνική Αργεντινής: Ο Σάμουελ στην θέση του Σκαλόνι για το ματς με την Χιλή

Εθνική Αργεντινής: Ο Σάμουελ στην θέση του Σκαλόνι για το ματς με την Χιλή

Ο Λιονέλ Σκαλόνι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο της αλμπισελέστε για το ματς με την Χιλή. Στην θέση του ο Βάλτερ Σάμουελ.

Η Αργεντινή ταξιδεύει στην Χιλή για να αντιμετωπίσει την παρέα των Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξι Σάντσες, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ζώνη της Nότιας Αμερικής.

Η «αλμπισελέστε» η οποία δεν θα έχει στην διάθεση της τον ηγέτης της Λιονέλ Μέσι, έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα του Καταρ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι καίγονται για τους βαθμούς.

Πάντως από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν θα λείψει μόνο ο 34χρονος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μιας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής Λιονέλ Σκολάνι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ.

«Είμαι καλά, αναρρώνω αλλά παραμένω ακόμα θετικός και βρίσκομαι σε καραντίνα», τόνισε μέσω συνέντευξης Τύπου ο Σκαλόνι, ο οποίος αποκάλυψε πως χρέη προπονητή θα αναλάβουν οι Βάλτερ Σάμουελ και Ρομπέρτο Αγιάλα, με τον άλλοτε μπακ των Ίντερ και Ρόμα και τον πρώην στόπερ της Νάπολι να ανήκουν στο προπονητικό επιτελείο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ