«Χτυπούσαν» ασταμάτητα τον Σαλάχ με λέιζερ την ώρα του πέναλτι (Vid)

«Χτυπούσαν» ασταμάτητα τον Σαλάχ με λέιζερ την ώρα του πέναλτι (Vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αστόχησε στην διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο οι φίλοι της Σενεγάλης τον σημάδευαν ασταμάτητα με λέιζερ την ώρα της εκτέλεσης.

Η Αίγυπτος αναμετρήθηκε ξανά με τη Σενεγάλη λίγο καιρό μετά την μονομαχία τους στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αυτή τη φορά στα μπαράζ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι Σενεγαλέζοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι και εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Αίγυπτος ναι μεν ισοφάρισε το 1-0 του πρώτου ματς με τους Σενεγαλέζους, ωστόσο, το παιχνίδι της Τρίτης πήγε στην παράταση κι έπειτα στα πέναλτι για να κριθεί ο νικητής.

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι οι φίλαθλοι της Σενεγάλης βοήθησαν την ομάδα τους με τον δικό τους τρόπο να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ , καθώς δεν σταμάτησαν την χρήση λέιζερ σε όλη την διαδικασία των πέναλτι.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του Σαλάχ κατά την διάρκεια της δικής του εκτέλεσης να σημαδεύεται ασταμάτητα από τα λέιζερ, ωστόσο προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε και έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση του. Το ίδιο βέβαια γινόταν και με τον τερματοφύλακα της Αιγύπτου όπου και αυτός έγινε στόχος κατά την εκτέλεση των πέναλτι της Σενεγάλης.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ