Ο Κριστιάνο γυμνός πριν από το ματς με τη Β. Μακεδονία (Vids)

Ο Κριστιάνο γυμνός πριν από το ματς με τη Β. Μακεδονία (Vids)

O Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε ξανά στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου πριν από το παιχνίδι με την Β. Μακεδόνα, ωστόσο αυτή φορά είχε βάλει πετσέτες στα κάγκελα για μην φαίνεται τι ακριβώς κάνει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα δύο παιχνίδια μπαράζ της Πορτογαλίας κόντρα στην Τουρκία και την Βόρεια Μακεδονία βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε φορώντας μόνο το εσώρουχο του.

Βέβαια αυτή τη φορά στο παιχνίδι πριν από την Βόρεια Μακεδονία, όπου οι Ίβηρες επικράτησαν με 2-0 και πήραν την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου φρόντισε να είναι πιο προσεκτικός και έβαλε πετσέτες στα κάγκελα του μπαλκονιού για να μην φαίνεται τι ακριβώς κάνει.

Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε βγει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του φορώντας μόνο το εσώρουχο για να ξυρίσει τα πόδια του, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν το γεγονός, αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά θα ήθελε να ήταν πιο διακριτικός.

Έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτα κρέμασε τις πετσέτες στα κάγκελα και έπειτα έκατσε πιο πίσω για να μην φαίνεται με σκοπό να ξυρίσει τα πόδια του πριν από το παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ