Serie A : Μέλος της Πάρμα βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

Serie A : Μέλος της Πάρμα βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

Συναγερμός έχει σημάνει στη Serie A καθώς βρέθηκε το πρώτο κρούσμα του covid-19 μετά από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Η Serie A έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εδώ και λίγες εβδομάδες καθώς διεξάγονται κανονικά οι αγώνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν στο πρωτάθλημα.

Μετά από την επιστροφή του πρωταθλήματος όμως ήρθε μία ανακοίνωση από την Πάρμα η οποία έχει δημιουργήσει νέα ανησυχία στον χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό πως ένα μέλος της που δεν είναι ποδοσφαιριστής, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χωρίς συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα.

Η ίδια ανακοίνωση συμπληρώνει: «Ο σύλλογος ενημερώνει επίσης ότι όλα τα άλλα μέλη της πρώτης ομάδας βρέθηκαν αρνητικά στον Covid-19 και έχουν απομονωθεί στο προπονητικό κέντρο, αλλά θα είναι σε θέση να συνεχίσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους ενώ θα είναι σε συνεχή παρακολούθηση όπως ορίζει το τωρινό ιατρικό πρωτόκολλο».

Οι παίκτες της ομάδας θα μείνουν για δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο και θα δώσουν κανονικά τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπολόνια το βράδυ της Κυριακής (12/7, 20:30) στο «’Ενιο Ταρντίνι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ