Ολοταχώς προς το «Χρυσό Παπούτσι» ο ασταμάτητος Κριστιάνο (Pics)

Ολοταχώς προς το «Χρυσό Παπούτσι» ο ασταμάτητος Κριστιάνο (Pics)

Ακόμη δύο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που οδήγησε τη Γιουβέντους σε νίκη-τίτλου επί της Λάτσιο. Βραδιά ρεκόρ για τον Πορτογάλο η χθεσινή.

Μπορεί να βαδίζει προς τα 36 του χρόνια αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Ο Πορτογάλος σταρ είναι σε εκπληκτική κατάσταση και οδηγεί τη Γιουβέντους σε ακόμη έναν τίτλο, μιας και με τέσσερα ματς να απομένουν στη Serie A, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται οκτώ βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ίντερ.

Ο CR7 ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι με τη Λάτσιο σκοράροντας δύο φορές για να φτάσει τα 30 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα και να πετύχει παράλληλα μια σειρά από μεγάλα ρεκόρ κι επιδόσεις. Αρχικά βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ μαζί με τον Ιμόμπιλε που επίσης έχει 30 και στα επόμενα τέσσερα ματς, ψάχνει πέντε γκολ για να ξεπεράσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στην κούρσα για το «Χρυσό Παπούτσι».

Ronaldo reaches the elusive 30 goal mark in Serie A ⚡

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Since Serie A resumed:Cristiano Ronaldo: 9 goals in 8 gamesCiro Immobile: 3 goals in 7 gamesNeck-and-neck on 30 each 🍿

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Επίσης, ο Κριστιάνο έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει 30+ γκολ σε μια σεζόν σε Premier League , La Liga και Serie A αλλά και ο πρώτος που σημειώνει 50+ γκολ, στα ίδια πρωταθλήματα. Είναι μόλις ο τέταρτος παίκτης που σημειώνει τριάντα γκολ (μαζί με τον Ιμόμπιλε βέβαια) σε μια σεζόν στην Serie A τα τελευταία 60 χρόνια, μετά τους Λούκα Τόνι και Γονσάλο Ιγκουαΐν ενώ έφτασε τα 22 γκολ μέσα στο 2020 και είναι πρώτος σε όλο τον κόσμο.

CR7 becomes the first player to score 50+ goals in the Premier League, La Liga and Serie A 🤯

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο παίκτης που φτάνει πιο γρήγορα τα 50 γκολ στην Serie A (σε 61 ματς), αφήνοντας πίσω τον Αντρέι Σεβτσένκο  που τα είχε φτάσει σε 68 ματς ενώ με 734 επίσημα γκολ, έπιασε τον Ρομάριο στη δεύτερη θέση όλων των εποχών και απέχει 33 γκολ από τον πρώτο Πελέ  που έχει 767. Απλά, απίθανος.

‪🇵🇹 Cristiano Ronaldo becomes the fastest player ever to score 50 goals in Serie A (50 goals in 61 games), beating Andriy Shevchenko's record (50 goals in 68 games)‬

Δημοσιεύτηκε από SPORTbible στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Ο ίδιος πάντως μετά το ματς με τη Λάτσιο, μιλώντας στο «Sky Sports», δεν θέλησε να σταθεί στα ρεκόρ, παρά μόνο στο ότι η ομάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που με τρομερή σεζόν, αλλά ήταν μία ευκαιρία να κερδίσουμε εντός έδρας και το πετύχαμε. Τα ρεκόρ είναι πάντα σημαντικά αλλά το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Η ομάδα κάνει μία φοβερή σεζόν και το αποδείξαμε και σήμερα, αλλά έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν ακόμα 4 ματς και δεν πρέπει να κάνουμε λάθος, αφού η Serie A είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Μετά θα δούμε το Champions League» ανέφερε ο Πορτογάλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ