Κόντε : «Η δεύτερη θέση δεν έχει κανένα νόημα»

Κόντε : «Η δεύτερη θέση δεν έχει κανένα νόημα»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για την ισοπαλία της Ίντερ με τη Φιορεντίνα και τόνισε πως η δεύτερη θέση δεν έχει νόημα.

Ο προπονητής της Ιντερ, Αντόνιο Κόντε, λέει ότι η δεύτερη θέση στη Serie A δεν θα είχε καμία σημασία γι αυτόν και θα σήμαινε απλώς ότι η ομάδα του ήταν «η πρώτη από τους ηττημένους».

«Η ιστορία γράφεται από τους νικητές, οι άλλοι απλώς πηγαίνουν για να την διαβάσουν», δήλωσε ο Κόντε, μετά το 0-0 της ομάδας τους με την Φιορεντίνα την Πέμπτη, που την διατήρησε στην τρίτη της Serie A.
«Είναι σημαντικό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και τα παιδιά ξέρουν αυτό. Αλλά αν μιλάμε για τη δεύτερη θέση, λέω ότι είναι η πρώτη από τους ηττημένους. Υπάρχουν εκείνοι που είναι ικανοποιημένοι με αυτό, αλλά για εμένα δεν έχει κανένα νόημα».

Η Ίντερ εξασφάλισε μια θέση για το Champions League της ερχόμενης περιόδου, ενώ η Γιουβέντους είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κατακτήσει τον ένατο διαδοχικό τίτλο της.

«Φέτος έχουμε θερίσει λιγότερα από όσα σπείραμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε στη νοοτροπία και να αναπτύξουμε ένα φονικό ένστικτο, το οποίο πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα αν θέλει να αγωνιστεί για κάτι σημαντικό», δήλωσε ο Κόντε.

Ο Κόντε επέκρινε επίσης τις εικασίες που συνδέουν τον επιθετικό Λαουτάρο Μαρτίνες με την Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν.

«Με ενοχλεί γιατί δημιουργούν σπέρνουν διχόνοια γύρω του», είπε. «Μιλάμε για ένα 22χρονο αγόρι που αυτή τη στιγμή εδραιώνεται και έχει ακόμη δρόμο μπροστά του.

Είναι σαφές ότι μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ θετικών και λιγότερο θετικών στιγμών σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρει να προσπαθεί να δώσει ότι καλύτερο έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ