Ο Λυκογιάννης υπογράφει στην Κάλιαρι

Ο Λυκογιάννης υπογράφει στην Κάλιαρι

Ο νεαρός αμυντικός της Στουρμ Γκρατς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι. Κερδισμένος και ο Ολυμπιακός που έχει 35% ποσοστό μεταπώλησης.

Έτοιμος για μια νέα σελίδα στην καριέρα του είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης, καθώς ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι. Ο 24χρονος μπακ της Στουρμ Γκρατς αναμένεται μάλιστα να ολοκληρώσει σήμερα την μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι νησιώτες θα κάνουν ταξίδι στην Ισπανία (εκεί βρίσκεται η αυστριακή ομάδα για προετοιμασία) προκειμένου να κλείσει το deal.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως κερδισμένος από την μεταγραφή του Λυκογιάννη θα είναι και ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν  κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, 35%. Το συμβόλαιο του Λυκογιάννη με την Στουρμ Γκρατς λήγει το καλοκαίρι και οι απαιτήσεις που είχαν οι Αυστριακοί ήταν περίπου 600.000 ευρώ. Σ’ αυτό το ποσό αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ο νεαρός αμυντικός θα μετακομίσει άμεσα στην Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ