Ιμόμπιλε : «Αν πιστεύεις, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα»

Ιμόμπιλε : «Αν πιστεύεις, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα»

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μίλησε για την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού, τονίζοντας ότι αποτελούσε ένα όνειρό του.

Με 36 γκολ, ο Τσίρο Ιμόμπιλε έγινε ο δεύτερος Ιταλός που κατακτά το Χρυσό Παπούτσι, μετά τον Λούκα Τόνι (31 γκολ το 2006) και τον Φραντσέσκο Τότι (26 γκολ το 2007).

Στην ήττα 3-1 από τη Νάπολι, ο επιθετικός της Λάτσιο σκόραρε και ισοφάρισε την επίδοση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει 36 γκολ στη Serie A, τη σεζόν 2015-2016.

Ο Ιμόμπιλε μίλησε για το εφετινό του επίτευγμα, λέγοντας πως «τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για ότι πέτυχα, ειδικά αν κοιτάξω πίσω και δω από που ξεκίνησα. Αν αληθινά πιστεύεις, κάποιες φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τα ρεκόρ μου είναι για όλη την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που με στήριξαν. Είναι εκπληκτικό να έχεις την δική σου θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Επιπλέον, ο 30χρονος διεθνής επιθετικός έγινε μόλις ο έκτος παίκτης στον 21ο αιώνα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) που σημειώνει 36+ γκολ σε μια σεζόν. Οι άλλοι τέσσερις, πλην του Ιγκουαΐν: Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ