Έσωσε την κατηγορία η Τζένοα, υποβιβάστηκε η Λέτσε

Έσωσε την κατηγορία η Τζένοα, υποβιβάστηκε η Λέτσε

Οι Γενοβέζοι πήραν τη νίκη με 3-0 επί της Βερόνα και συνεχίζουν στο Καμπιονάτο για 14η συνεχόμενη χρονιά.

Την τελευταία αγωνιστική απέφυγε τον υποβιβασμό από τη Serie A η Τζένοα, η οποία νίκησε 3-0 τη Βερόνα. Η ομάδα της Γένοβας θα παίξει στο Καμπιονάτο για 14η συνεχόμενη χρονιά, αν και φέτος τα… χρειάστηκε για την παραμονή της. Δύο γκολ σκόραρε ο Σανάμπρια και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρομέρο.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Σαπάτα, Μαζιέλο, Κρισίτο (23’ Μπαρέκα), Άνκερσεν, Ρομέρο, Μπεχράμι, Λεραγκέρ, Γιάγκελο (82’ Κασάτα), Πάντεβ (82’ Πιναμόντι), Σανάμπρια (64’ Γκολντανλιτζα)

ΒΕΡΟΝΑ: Ραντούνοβιτς, Φαραόνι, Γκίντερ (75’ Σαλσίδο), Ραχμάνι, Ντιμάρκο, Βελόσο, Εϊσερίκ, Λάζοβιτς, Πεσίνα (46’ Μπορίνι), Αμραμπάτ, Ντι Κάρμινε (46’ Πατσίνι)

Αντίθετα, η Λέτσε ήταν η χαμένη της αγωνιστικής, αφού ηττήθηκε 4-3 από την Πάρμα. Ο Λουτσιόνι άνοιξε το σκορ στο 11’, Καπράρι διαμόρφωσε το 0-2 στο 24’, αλλά η Λέτσε αντέδρασε προσωρινά ισοφαρίζοντας με τους Μπαράκ και Μεκαριέλο. Η Πάρμα ξαναπήρε κεφάλι με τα γκολ των Κορνέλιους στο 52’ και Ινγκλέζε στο 66’ και η Λέτσε αποχαιρέτησε την κατηγορία μειώνοντας στο 68’ με τον Λαπαντούλα.

ΛΕΤΣΕ: Γκάμπριελ, Λουτσιόνι, Ντονάτι, Μεκαριέλο (88’ Μοντερίζι), Ντελ Όρκο (70’ Βέρα), Μανκόζου (61’ Πετριτσιόνε), Ταχτσίδης (62’ Μάιερ), Σαπονάρα, Φάλκο (61’ Σάκχοβ), Μπαράκ, Λαπαντούλα

ΠΑΡΜΑ: Ζέπε, Άλβες (46’ Ντερμάκου), Νταρμιάν, Λαουρινί (54’ Ρετζίνι), Γκαλιόλο, Μπαρίλα, Κούρτιτς, Ερνάνι (53’ Σιλιγκάρντι), Κουλουσέβσκι (71’ Ζερβίνιο), Καπράρι, Κορνέλιους (62’ Ινγκλέζε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ