Φιορεντίνα : Προς πώληση ο Κιέζα

Φιορεντίνα : Προς πώληση ο Κιέζα

Ο Φεντερίκο Κιέζα βρίσκεται στην λίστα των αποχωρήσεων, όπως είπε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα και πλέον, περιμένει τις προτάσεις για τον νεαρό άσο.

Ο Φεντερίκο Κιέζα αποτελεί έναν από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Φιορεντίνα αλλά και το κορυφαίο ταλέντο που έβγαλε η ακαδημία της. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις τα τέσσερα χρόνια παρουσίας στον επαγγελματικό χώρο και αρκετές δυνάμεις της Ευρώπης τον θέλουν.

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, έβαλε «φωτιά» στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς παραδέχθηκε ότι ο ταλαντούχος άσος είναι προς πώληση. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα ήθελα να μείνει, αλλά αν επιμείνει να πάρει μεταγραφή, τότε μπορεί να φύγει με το σωστό τίμημα. Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε κόντρα στη θέληση του».

Μία από τις ομάδες που είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στην διεκδίκησή του, είναι η Ίντερ. Ο σύλλογος του Μιλάνου θα προσφέρει 70 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ το όνομα του Ιταλού, υπάρχει και στην λίστα των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο 17 φορές διεθνής, έχει 150 συμμετοχές με 33 γκολ και 24 ασίστ στο παλμάρε του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ