Σμόλινγκ : «Είμαι πολύ λυπημένος» (pic)

Σμόλινγκ : «Είμαι πολύ λυπημένος» (pic)

Ο Κρις Σμόλινγκ αποχαιρέτησε την Ρόμα και έδειξε την δυσαρέσκεια του για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ρώμη.

Ο Κρις Σμόλινγκ ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ρόμα την φετινή σεζόν. Μάλιστα, αποτελούσε τον ηγέτη της ιταλικής άμυνας, ωστόσο ο δανεισμός του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξε και πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία.

Η Ρόμα προσπάθησε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, ωστόσο τα 20 εκ. ευρώ που ζητούσε ο αγγλικός σύλλογος, ήταν πολλά για τους Ιταλούς. Το αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος στόπερ να επιστρέψει στο Μάντσεστερ και να μην είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Europa League.

Όπως ήταν λογικό, ο Άγγλος αμυντικός ήταν αρκετά απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη και εξέφρασε τα συναισθήματα του, στο «αντίο» του στην Ρόμα, μέσω των social media. Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πολύ λυπημένος που δεν μπορώ να τελειώσω αυτό που αρχίσαμε φέτος. Ήταν ιδιαίτερο για μένα να βιώνω την αγάπη σας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και να ευχηθώ καλή τύχη απέναντι στη Σεβίλλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ