«Τα έχει βρει σε όλα με τη Λάτσιο ο Νταβίντ Σίλβα»

«Τα έχει βρει σε όλα με τη Λάτσιο ο Νταβίντ Σίλβα»

Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», Νταβίντ Σίλβα και Λάτσιο έχουν συμφωνήσει για να μετακινηθεί ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στην Ιταλία.

Από… γαλάζια σε γαλάζια θα πετάει!

Ο Νταβίντ Σίλβα, μετά από 10 χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Σίτι, αποχωρεί. Και ψάχνει ήδη τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό. Με το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, να είναι η μετακίνηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού στη Λάτσιο!

Από ομάδα που φοράει γαλάζια δηλαδή, σε μία ομάδα με τα ίδια χρώματα. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», Σίλβα και Λάτσιο τα έχουν βρει σε όλα. Έχουν συμφωνήσει στα πάντα. Με τον αδερφό του ποδοσφαιριστή να έχει επισκεφτεί ήδη τα γραφεία του ιταλικού συλλόγου, για να ολοκληρωθεί το deal. Να διευθετηθούν μέχρι και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League (όποτε και αν γίνει αυτό), τότε ο Νταβίντ Σίλβα θα αναχωρήσει αμέσως για την Ιταλία, για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την καινούρια ομάδα του. Τη Λάτσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ