Aνακοινώνει Νταβίντ Σίλβα η Λάτσιο

Aνακοινώνει Νταβίντ Σίλβα η Λάτσιο

Όπως μεταφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η Λάτσιο έχει συμφωνήσει σε όλα με την Λάτσιο, με την ιταλική ομάδα να αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του την Δευτέρα (10/8)

Παίκτης της Λάτσιο θα πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Σίλβα. Ο Ισπανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Ρώμης και την Δευτέρα (10/8) αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο 34άχρονος άσος μετά από 10 πετυχημένα χρόνια στους Πολίτες, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν, κάτι το οποίο είχε ανακοινώσει στην αρχή της χρονιάς. Πλέον, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στην Λάτσιο.

Όπως μεταφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο Σίλβα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, όπου θα το αποφέρει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Παράλληλα, στους όρους του συμβολαίου προβλέπεται ιδιωτικό τζετ, έτσι ώστε ο Ισπανός να μπορεί να πηγαίνει στην Ισπανία όποτε θέλει αλλά και ένα πολυτελές σπίτι.

Ο Σίλβα μετά από 10 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι όπου μέτρησε 435 συμμετοχές με 77 γκολ και 140 ασίστ προετοιμάζεται για το Final 8 εκεί που οι Πολίτες θα αντιμετωπίσουν την Λιον στα προημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ