Ρονάλντο : Το όνομά του συνώνυμο του MVP (pic, vid)

Ρονάλντο : Το όνομά του συνώνυμο του MVP (pic, vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Γιουβέντους για τη σεζόν 2019/20, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ποδοσφαιρική του αξία.

Μπορεί να μην αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σεζόν στη Serie A (ο Πάολο Ντιμπάλα του «έκλεψε» λίγο από τη δόξα), ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το βραβείο του κορυφαίου της Γιουβέντους για τη φετινή χρονιά.

Η «Μεγάλη Κυρία» αποχαιρέτησε πρόωρα το Champions League, αφού η Λιόν ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για το Final 8 της Λισαβόνας, παρόλα αυτά ο Ρονάλντο… έχει λόγο να χαίρεται. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, τον ανακήρυξε ως καλύτερο ποδοσφαιριστή για τη σεζόν 2019/20, αφού για ακόμα μία χρονιά ήταν καταλυτικός. Κατάφερε σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις να «πυροβολήσει» τα αντίπαλα δίχτυα 37 φορές, ενώ μοίρασε και επτά ασίστ.

Ο Πορτογάλος «Σούπερ Σταρ» μεταγράφηκε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018, υπογράφοντας με την ομάδα του Τορίνο τετραετές συμβόλαιο. Έπειτα από οκτώ σεζόν γεμάτες αμέτρητες επιτυχίες και προσωπικές διακρίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας». Ως παίκτης των Ιταλών, έχει σημειώσει συνολικά 65 γκολ, επιβεβαιώνοντας ότι ακόμη και στα 35 του, είναι ικανός για πολλά.

Πλέον στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Γιουβέντους, δείχνει να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο, που θυμίζει αρκετά τον Ρονάλντο των τελευταίων χρόνων στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, το φινάλε της φετινής σεζόν για τον Πορτογάλο, ήρθε κάπως άδοξα, αφού για μία ακόμη φορά η ομάδα του δεν κατάφερε περάσει τα «εμπόδια» της Ευρώπης και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του Champions League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ωστόσο, ήταν ξανά εκεί για την ομάδα του και με δύο προσωπικά του γκολ κόντρα στη Λιόν την περασμένη Παρασκευή (7/8), παραλίγο να της δώσει την πρόκριση.

Τώρα, έφτασε η ώρα για να συνεργαστεί με τον Αντρέα Πίρλο, τον νέο προπονητή της Γιουβέντους και η σχέση μεταξύ ενός άπειρου τεχνικού ηγέτη και ενός έμπειρου αγωνιστικού ηγέτη, κρύβει πάντα ενδιαφέρον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ