Απίστευτο σενάριο με συμπαίκτες Μέσι και Ρονάλντο!

Απίστευτο σενάριο με συμπαίκτες Μέσι και Ρονάλντο!

Ισπανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους πρότεινε στη Μπαρτσελόνα να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μία μεταγραφή που θα δημιουργούσε το πιο πολυδιαφημισμένο δίδυμο στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως το αντίπαλο δέος του Λιονέλ Μέσι. Ειδικά την περίοδο που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε, η σκέψη ότι οι δυο τους θα έπαιζαν συμπαίκτες, μοιάζει με επιστημονική φαντασία…

Όμως, ίσως υπάρχει μία πιθανότητα να συμβεί… Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Γκιγκέμ Μπαλάγκ, η Γιουβέντους δεν αντέχει να πληρώνει τις αποδοχές του Πορτογάλου σταρ και τον προσέφερε στη Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» συγκαταλέγονται στις μετρημένες ομάδες οι οποίες μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα που παίρνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και η «βέκια σινιόρα» πρέπει να εξορθολογίσει τον προϋπολογισμό της, αλλά δεν μπορεί να το κάνει όσο έχει τον 33χρονο επιθετικό στο δυναμικό της.

Αναμφίβολα, η ιδέα της συνύπαρξης Μέσι και Ρονάλντο στο «Καμπ Νόου» θα ήταν ιδανική. Από την άλλη, παρά την πληροφορία του δημοσιογράφου, ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να μετακομίσει από το Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ