Μοράτι : «Η Ίντερ έχει τη δυνατότητα να πάρει τον Μέσι»

Μοράτι : «Η Ίντερ έχει τη δυνατότητα να πάρει τον Μέσι»

Ο Μάσιμο Μοράτι τόνισε πως οι διοικούντες την Ίντερ έχουν τους πόρους και τον τρόπο για να αποκτήσουν τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα!

Ήδη το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν φήμες ότι ο Λιονέλ Μέσι ενδέχεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Με την Ίντερ να ακούγεται πολύ έντονα ως ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Αργεντινού σταρ.

Μετά την πανωλεθρία της Μπαρτσελόνα στο Champions League και την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 8-2 (!), οι φήμες «φούντωσαν»!

Ο Μέσι είναι πολύ ξενερωμένος, όπως φάνηκε και σε βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα». Ο Μάσιμο Μοράτι, πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ, φρόντισε να βάλει «μπουρλότο», ανοίγοντας εκ νέου τη συζήτηση για μία ενδεχόμενη μετακίνηση του Αργεντινού άσου στους «νερατζούρι».

«Τώρα είμαι ένας απλός οπαδός της Ίντερ και δεν έχω αποκλειστικές πληροφορίες. Αλλά ξέρω ένα πράγμα: όσον αφορά τους πόρους και τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες της Ίντερ έχουν τα πάντα για να φέρουν τον Μέσι στο Μιλάνο. Μπορεί να το κάνει η Ίντερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μοράτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ