Τελεσίγραφο της Λάτσιο στον Νταβίντ Σίλβα

Τελεσίγραφο της Λάτσιο στον Νταβίντ Σίλβα

Η Λάτσιο έχει δώσει προθεσμία μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας στον Νταβίντ Σίλβα, για να απαντήσει στην... ηγεμονική πρόταση που του έχει γίνει!

Ο Νταβίντ Σίλβα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» γνώρισαν σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λιόν (ηττήθηκαν 3-1) και έμειναν εκτός των ημιτελικών του Champions League. Μία ακόμη αποτυχημένη πορεία για τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Σίλβα με τους δευτεραθλητές Αγγλίας έληξε και έπειτα από 10 χρόνια αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του. Ήδη ο Ισπανός άσος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και ενώ η Λάτσιο έμοιαζε ως ο πιο πιθανός προορισμός του Σίλβα, αυτό ίσως να έχει αλλάξει πλέον.

Δύσκολα αρνείται κάποιος μία τέτοια πρόταση, αλλά…

Οι «Λατσιάλι» έχουν κάνει μία άκρως δελεαστική και ηγεμονική πρόταση στον Ισπανό! Τι περιέχει αυτή; Συμβόλαιο 3 ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, με προσωπικό οδηγό, αλλά και… ιδιωτικό αεροσκάφος για να πηγαίνει στην πατρίδα του όποτε επιθυμεί και να βλέπει την οικογένειά του!

Τρομερή πρόταση αν μη τι άλλο. Που πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να αρνηθεί. Ωστόσο, ο Σίλβα τις τελευταίες ημέρες δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα των ανθρώπων της Λάτσιο και δείχνει σαν να έχει αλλάξει γνώμη για το πού θέλει να μετακομίσει τελικά.

Οι διοικούντες την ιταλική ομάδα πάντως δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα. Συγκεκριμένα, έχουν θέσει προθεσμία στον Σίλβα διάρκειας μίας ημέρας! Δηλαδή μέχρι απόψε, το βράδυ Κυριακής (16/8), ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πρέπει να απαντήσει στην πρόταση. Ειδάλλως, η Λάτσιο θα αποσύρει το ενδιαφέρον της με συνοπτικές διαδικασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ