ΠΑΟΚ : Ο Μπιγκόν καραδοκεί για τον Γιαννούλη μετά τον προκριματικό

ΠΑΟΚ : Ο Μπιγκόν καραδοκεί για τον Γιαννούλη μετά τον προκριματικό

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπολόνια έχει στη short list του τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, αλλά περιμένει τη βελτίωση της διαπραγματευτικής θέσης του.

Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Δημήτρη Γιαννούλη δεν συνιστά κάτι νέο για την επικαιρότητα. Η εξέλιξη για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, είναι ότι συμπεριλαμβάνεται στη short list του αθλητικού διευθυντή των «ροσομπλού», Ρικάρντο Μπιγκόν.

Ο Μπιγκόν (γιος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Νάπολι, Αλμπερτίνο Μπιγκόν) έχει επιλέξει δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταιριάζουν στα «θέλω» του. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο «νούμερο 2» στη λίστα.

Η πρώτη επιλογή του Ιταλού παράγοντα είναι ο Σκωτσέζος, Άαρον Χίκι. Ο 18χρονος ακραίος αγωνίζεται στη Χαρτς και προσέλκυσε τα βλέμματα με την απόδοση του. Όμως, τα νούμερα στο Νησί είναι υψηλά, ο ανταγωνισμός από την Premier League  είναι μεγάλος και κατά συνέπεια, θα είναι δύσκολο για τον Μπιγκόν να πείσει τον Χίκι να επιλέξει τη Serie A.

Αντίθετα, ο Γιαννούλης είναι μία πιο εφικτή και φτηνή λύση. Σαφώς τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι λίγα λεφτά, αλλά οι ποιοτικοί αριστεροί μπακ στην Ευρώπη σπανίζουν και κοστίζουν ακριβά. Για αυτό, ο Μπιγκόν προσανατολίζεται στον Γιαννούλη, ώστε να μην «κολλήσει» με τον Χίκι.

Ο Μπιγκόν δεν έχει προσεγγίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον διεθνή αριστερό μπακ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, αυτό αναμένεται να συμβεί μετά το ματς του Δικεφάλου του Βορά με τη Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League. Επειδή ο Μπιγκόν ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται απεγνωσμένα μία… περήφανη πώληση και ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός, θα επιδεινώσει περαιτέρω τη διαπραγματευτική θέση του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ