ΠΑΟΚ : Ο Γκασπερίνι έρχεται για τον Γιαννούλη με γεμάτο πορτοφόλι

ΠΑΟΚ : Ο Γκασπερίνι έρχεται για τον Γιαννούλη με γεμάτο πορτοφόλι

Τα άκρα της Αταλάντα θα έχουν κενά μετά τις πωλήσεις, όμως ο προπονητής έχει ξεχωρίσει τους πλάγιους μπακ-χαφ που θέλει για αντικαταστάτες. Και θα έχει αρκετά χρήματα να το κάνει…

Η Αταλάντα κέρδισε τις εντυπώσεις στο φετινό Champions League και θα εξαργυρώσει την πορεία της με ποικίλους τρόπους. Το ταμείο της θα επωφεληθεί ιδιαιτέρως, αφού οι ποδοσφαιριστές της «γυάλισαν» σε πολλούς στην Ευρώπη. Όπως ο Τίμοθι Καστανέ, για τον οποίο η Λέστερ σκοπεύει να πληρώσει 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει.

Φυσικά, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι θα το επενδύσει για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Ιταλός προπονητής ψάχνει έναν παίκτη για κάθε πλευρά, ο οποίος θα είναι νεαρός σε ηλικία και θα έχει τη δυνατότητα να παίξει με αμυντική-επιθετική ισορροπία σε όλη την πτέρυγα.

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Γκασπερίνι έχει ξεχωρίσει δύο ονόματα για το δεξιό και το αριστερό άκρο. Ο ένας είναι ο Γιοακίμ Μάεχλε της Γκενκ και ο άλλος είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ.

Ο Μάεχλε είναι Δανός, 23 ετών γεννημένος το 1997 και παίζει δεξιός μπακ-χαφ. Σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του υπολογίζεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ και διακρίθηκε στη Jupiler League, έχοντας πέρυσι 33 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί 4 φορές.

Φυσικά, ο Γιαννούλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο αριστερός μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ έχει εξελιχτεί σε βασικό «γρανάζι» στην Τούμπα, αλλά οι ανάγκες για έσοδα οδηγούν στην πώληση του. Βέβαια, μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας η κατάσταση είναι πιο άνετη για τους «ασπρόμαυρους» και τους επιτρέπει να αξιώσουν περισσότερα λεφτά.

Ο Γκασπερίνι θέλει να φέρει τους δύο παίκτες στο Μπέργκαμο και έχει υποδείξει στη διοίκηση της Αταλάντα την απόκτηση τους. Από εκεί και πέρα, εάν θα κλείσουν οι δύο μεταγραφές, είναι ένα άλλο ζήτημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ