Τονάλι : «Για αυτό επέλεξα την Μίλαν, είδωλο οι Ιμπραϊμοβιτς, Μαλντίνι και Γκατούζο» (pic)

Τονάλι : «Για αυτό επέλεξα την Μίλαν, είδωλο οι Ιμπραϊμοβιτς, Μαλντίνι και Γκατούζο» (pic)

Ο Σάντρο Τονάλι αναφέρθηκε στην μεταγραφή στην Μίλαν, στους λόγους που επέλεξε το «8» αλλά και στα είδωλά του που έχουν αγωνιστεί στην Μίλαν.

Ο Σάντρο Τονάλι αποκτήθηκε από την Μίλαν πριν λίγες μέρες και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη. Οι «ροσονέρι» χρειάστηκαν να πάρουν μέσα από τα χέρια της Ίντερ τον 20χρονο μέσο. Η συμφωνία είναι μονοετής δανεισμός από την Μπρέσια και υποχρεωτική όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής χαφ αποκάλυψε τι συνέβη την περίοδο των διαπραγματεύσεων, τους λόγους που επέλεξε το «8» αλλά και τα είδωλά του, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Πάολο Μαλντίνι και Τζενάρο Γκατούζο. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός μοιάζει πάρα πολύ στον Πίρλο, τόσο αγωνιστικά, όσο και εμφανισιακά ενώ είναι οπαδός της Μίλαν από μικρό παιδί. Αναλυτικά είπε:

«Πάνω κάτω, σχεδόν όλοι υποστηρίζουν την Μίλαν στο περιβάλλον μου, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου, που μου πέρασε αυτό το πάθος όταν ήμουν παιδί.

Ήθελα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον πρόεδρο της Μπρέσια, όμως συνειδητοποίησε αμέσως τι σήμαινε για μένα. Είπε ότι θα με άφηνε να επιλέξω και τήρησε το λόγο του. Όταν κατάλαβα πως υπήρχε ευκαιρία να πάω στην Μίλαν, έκλεισα όλες τις άλλες πόρτες. Έπρεπε να πάω στην Μίλαν».

Όσο για τον «θρυλικό» αριθμό του Γκατούζο, είπε: «Ο Γκατούζο ήταν το είδωλό μου και ακόμα είναι. Το Νο 8 ήταν διαθέσιμο, οπότε το επέλεξα, καθώς έχει διάφορα νοήματα στη ζωή μου. Το να συνεργαστώ με τον Μαλντίνι ήταν κάτι το σοκαριστικό για μένα στην εκκίνησή μου με την Μίλαν.

Ήμουν στο Μίλαν – Κιέβο, στο ματς με το γκολ του Κλάρενς Ζέεντροφ στα τελευταία λεπτά. Ήταν ένα σχετικά άσχημο παιχνίδι αλλά σε αυτό είχα ευχηθεί να έπαιζα, επειδή ήμουν εκεί».

Τέλος αναφέρθηκε για την περίπτωση να κάνει επίσημο ντεμπούτο, αναφέροντας: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε, θέλουμε να βγούμε εκεί και να παίξουμε. Το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό, αρχής γενομένης από την παρουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Θέλουμε να αποδείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε.

Ο Ίμπρα είναι ένα ακόμα είδωλο για μένα, κάποιος που θαύμαζα από την πρώτη φορά που έπαιξε στην Μίλαν. Είναι ικανός να κουβαλάει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγεί σε επιτυχίες. Είναι παίκτης-πρότυπο για όλους εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ