Επίσημο του Μπακαγιόκο στη Νάπολι (pic)

Επίσημο του Μπακαγιόκο στη Νάπολι (pic)

Η Νάπολι προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου μέσου, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από τη Τσέλσι για τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 ο Τιμουέ Μπακαγιόκο, με μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Ο 26χρονος Γάλλος μέσος, που πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Κυριακής (4/10) σε κλινική της Ρώμης, επιστρέφει στη Serie A, για να συναντήσει εκ νέου τον Τζενάρο Γκατούζο, με τον οποίο συνεργάστηκαν και στη Μίλαν την περίοδο 2018/19, όπου είχε δοθεί ξανά δανεικός από τους «μπλε» του Λονδίνου.

Η Νάπολι θα καλύψει τα 2 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του, με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι» Αουρέλιο ντε Λαουρέντις να τον… υποδέχεται με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, καλωσορίζοντάς τον στην ιταλική ομάδα.

Ο διεθνής Γάλλος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ιταλία μετά το 2018/19, όταν αποκτήθηκε από την Μίλαν. Μάλιστα, είναι ο τρίτος του δανεισμός από την Τσέλσι, καθώς είχε παραχωρηθεί πέρσι στη Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ