Μαγιοράλ : «Ο Ζιντάν ήθελε να ξεφορτωθεί τον Γιόβιτς, όχι εμένα»

Μαγιοράλ : «Ο Ζιντάν ήθελε να ξεφορτωθεί τον Γιόβιτς, όχι εμένα»

Ο ταλαντούχος επιθετικός αποκάλυψε ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να κρατήσει εκείνον και όχι τον Λούκα Γιόβιτς.

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρόμα, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 23χρονος επιθετικός, μετά την επιτυχημένη του σεζόν στη Λεβάντε, όπου μέτρησε 10 γκολ σε 36 συμμετοχές, αποφάσισε να μην παραμείνει στους «μερένχες».

Συγκεκριμένα, μπορεί να πήρε χρόνο συμμετοχής σε δύο ματς της La Liga, όμως ο ίδιος ήθελε να έχει ενεργό ρόλο στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο ίδιος, έπειτα από δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε πως ο Γάλλος τεχνικός τον υπολόγιζε κανονικά και πως ήθελε να ξεφορτωθεί τον Λούκα Γιόβιτς.

Αναλυτικά είπε: «Ακολούθησα κανονικά την προετοιμασία της Ρεάλ το καλοκαίρι και ετοιμαζόμουν πάλι να φύγω. Ομως ο Ζιντάν μου μίλησε και μου είπε να παραμείνω στην ομάδα. Του είπα πως θέλω να παίζω περισσότερο και να έχω ευκαιρίες.

Νομίζω ότι η διοίκηση άκουσε τον Ζιντάν και γι ‘αυτό ήθελαν να ξεφορτωθούν τον Γιόβιτς και όχι εμένα. Στο τέλος, τηλεφώνησα ξανά στον Ζιντάν και τον ρώτησα αν μπορούσε να με αφήσει να φύγω. Νόμιζα ότι στη Ρόμα θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να παίξω και να βελτιωθώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ