Μίλαν – Ρόμα 3-3

Μίλαν – Ρόμα 3-3

Σε ένα ματς «θρίλερ», Μίλαν και Ρόμα μοιράστηκαν από έναν βαθμό αφού ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τη Μίλαν να προηγείται τρεις φορές και την Ρόμα να απαντάει άλλες τόσες. Πρώτη απώλεια για τους «ροσονέρι» που παραμένουν στην κορυφή.

Σε ένα ματς «θρίλερ», Μίλαν και Ρόμα μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Πρώτη απώλεια για τους «ροσονέρι» που παραμένουν στην κορυφή. Σκόραρε το γρηγορότερο γκολ της Μίλαν στην ιστορία της Serie Α ο Ιμπραΐμοβιτς.

Το ματς

Ούτε δύο λεπτά (1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα) δεν χρειάστηκε η Μίλαν για να ανοίξει το σκορ. Ο συνήθης ύποπτος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι «ροσονέρι» πήραν κεφάλι απέναντι στην Ρόμα, καθώς ο Σουηδός σκόραρε το πέμπτο του γκολ στη φετινή σεζόν της Serie A, πιάνοντας κορυφή στον πίνακα των σκόρερ. Μάλιστα, αυτό ήταν και το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Μίλαν στη Serie A!

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και συνέχισαν να απειλούν την εστία του Μιράντε. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, η Ρόμα μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με τον Έντιν Τζέκο να φέρνει και πάλι στα ίσα τις δύο ομάδες.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, με το πρώτο μέρος να λήγει χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία…

Έτσι όπως ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο, άρχισε και στο δεύτερο η Μίλαν! Ο Λεάο «σέρβιρε» για δεύτερη φορά, με τον Σαλεμάκερς να πλασάρει άψογα με μία επαφή, βάζοντας ξανά μπροστά τους «ροσονέρι»!

Στην επόμενη φάση ακριβώς λίγο έλειψε να σκοράρουν ξανά οι γηπεδούχοι, με τον Μιράντε να πραγματοποιεί μια σπουδαία απόκρουση στο τρομερό χτύπημα φάουλ του Τσαλχάνογλου.

Στο 71ο λεπτό ο διαιτητής αποφάσισε… φέρει και πάλι στα ίσα την αναμέτρηση. Με ένα πέναλτι εφεύρεση ο Βαρετούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταταρουσάνου, γράφοντας το 2-2!

Εννιά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Μίλαν να πάρει την ευκαιρία της από την άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά το πέναλτι ήταν σωστό, με τον Ίμπρα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, δίνοντας ξανά «κεφάλι» στους γηπεδούχους.

Μόλις πέντε λεπτά κράτησε η χαρά του Ιμπραΐμοβιτς και της Μίλαν. Ο Κούμπουλα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σουηδού στο κόρνερ του Σπινατσόλα και έγραψε σε κενή εστία το 3-3!

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Ρομανιόλι έχασε τεράστια ευκαιρία, με το 3-3 να παραμένει, τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και τη Μίλαν να κάνει την πρώτη απώλεια της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ