Λάτσιο : Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού, κανονικά το ματς με Τορίνο

Λάτσιο : Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού, κανονικά το ματς με Τορίνο

Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στη Λάτσιο ωστόσο το παιχνίδι με την Τορίνο για τη Serie A πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά.

Την περασμένη Πέμπτη (29/10) η Λάτσιο αγωνίστηκε στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ για το Europa League και ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε στη διάθεσή του μόνο 13 ποδοσφαιριστές λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν.

Στην ομάδα της Ρώμης επικρατεί ανησυχία καθώς η κατάσταση φαίνεται πως έχει επιδεινωθεί. Οι «λατσιάλι» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησαν ότι τα κρούσματα του covid-19 αυξήθηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, ολόκληρη η ομάδα θα επαναλάβει εξετάσεις σήμερα (31/10) για να διαπιστωθεί ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι με την Τορίνο την Κυριακή (01/11). Όσοι είχαν θετικά αποτελέσματα έχουν απομονωθεί στο σπίτι, ενώ η ομάδα θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη του ιατρικού προσωπικού».

Σημειώνεται ότι παρά την κατάσταση, το παιχνίδι με την Τορίνο που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (01/11) θα διεξαχθεί κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ