Ίντερ – Πάρμα 2-2 (vid)

Ίντερ – Πάρμα 2-2 (vid)

Η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Πάρμα για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Η Ίντερ έσωσε στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα με την Πάρμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Serie A.

Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα υπήρξαν στο παιχνίδι στο Μιλάνο καθώς στο πρώτο 45λεπτο, υπήρξαν λίγες καλές στιγμές εκατέρωθεν χωρίς όμως κάποια από τις δύο ομάδες να μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη.

Το δεύτερο ημίχρονο επεφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις για Ίντερ και Πάρμα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την έναρξη του δεύτερου μέρους καθώς ο Ερνάνι έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά για τον Ζερβίνιο που πλάσαρε για το 1-0. Στο 62′ ο ίδιος παίκτης έβαλε και δεύτερο γκολ καθώς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Χαντάνοβιτς και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Οι «νερατζούρι» όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και δύο λεπτά αργότερα ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τον Μπρόζοβιτς να μειώνει σε 2-1. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πέρισιτς να ισοφαρίζει σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Ντε Φράι, Κολάροφ, Χακίμι (78′ Γιανγκ), Μπαρέλα (78′ Ναϊνγκολάν), Γκαλιαρντίνι (58′ Μπρόζοβιτς), Νταρμιάν (68′ Πιναμόντι), Έρικσεν (58′ Βιδάλ), Πέρισιτς, Λαουτάρο

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Ιακοπόνι, Γκαλιόλιο, Μπάλογκ, Πετσέλα, Γκράσι (84′ Μπρούκμαν), Ερνάνι, Κούρτιτς (74′ Σομ), Κούτσκα, Κορνέλιους (45′ Ινγκλέζε), Ζερβίνιο (74′ Σιπριάν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ