Βουίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ : Κίνδυνος αποβολής της Λάτσιο από το πρωτάθλημα

Βουίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ : Κίνδυνος αποβολής της Λάτσιο από το πρωτάθλημα

Η Λάτσιο κινδυνεύει μέχρι και με αποβολή από το πρωτάθλημα της Ιταλίας λόγω χρησιμοποίησης παικτών με κορωνοϊό σε αγώνα.

Κρίσιμες ώρες για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Τα Μέσα της γείτονας χώρας βουίζουν και κάνουν λόγο για έναν φάκελο που έχει ανοίξει η Ομοσπονδία και ερευνά την περίπτωση που η Λάτσιο έχει χρησιμοποιήσει σε αγώνες της παίκτες που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τους Τσίρο Ιμόμπιλε, Τόμας Στρακόσα και Λούκας Λέιβα οι οποίοι βρέθηκαν πριν από μια εβδομάδα θετικοί στον COVID-19, δεν επαιξαν κόντρα στη Κλαμπ Μπριζ στο Champions League, χωρίς ωστόσο να συμβαίνει το ίδιο στον αγώνα με την Τορίνο.

Εν συνέχεια, τα νέα τεστ που υποβλήθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές βγήκαν εκ νέου θετικά και έχασαν και την αναμέτρηση με τη Ζενίτ. Όλα αυτά εξετάζονται από την Ομοσπονδία της Ιταλίας και είναι πολύ πιθανή η αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Τα ιταλικά Media γράφουν για σκληρές τιμωρίες, από αφαίρεση πολλών βαθμών, με τη μεγαλύτερη τιμωρία να είναι ο  υποβιβασμός της Λάτσιο στη Serie B.

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για την υπόθεση…

Σημειώνεται, ότι σήμερα ανιχνεύτηκαν ακόμα τρία κρούσματα κορωνοϊού. Θετικοί στον ιό παραμένουν οι Λατσάρι και Άντερσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ